Loodgieters- & Installatiebedrijf Reekers stelt zich tot doel om duurzaam bij te dragen aan veilig gebruik van energie en doet dit door optimale en veilige installaties op te leveren. Hierbij hanteren wij de geldende Europese en Nederlandse veiligheidsrichtlijnen als uitgangspunt. We streven naar maatwerk voor iedere klant. Omdat ieder project uniek is zoeken wij steeds weer naar de best passende oplossing.

Veiligheid
Optimale veiligheid kan alleen bereikt worden met betrouwbare producten van hoogwaardige kwaliteit en met een goede organisatie en vakkundig personeel. Reekers houdt zich aan de voorschriften die er zijn om veilig te werken en alle medewerkers zijn dan ook in het bezit van een geldig VCA diploma.

Erkend installateur
Reekers is InstallQ erkend en lid van Techniek Nederland. We hanteren de leveringsvoorwaarden van onze branchevereniging (ALIB/AVIC) .

Garantie
Wij staan voor het werk dat wij maken. U krijgt gegarandeerd een goed werkende installatie opgeleverd.

Milieu en duurzaamheid
Productie van goederen en verbruik van energie belasten het milieu. Onze bedrijfsvoering is er op gericht om zo efficiënt en effectief mogelijk met materialen om te gaan.

Daarnaast zien wij het als onze taak om technische installaties te voorzien van energiezuinige apparatuur of klanten te bewegen tot de aanschaf daarvan. Zodat installaties ook tijdens het gebruik zo laag mogelijke exploitatie- en milieulasten veroorzaken.

Om dit te onderstrepen hebben wij zelf geïnvesteerd in een een installatie met ruim 52 zonnepanelen. Deze panelen zijn op het dak van ons bedrijfspand geplaatst en leveren jaarlijks ca. 13,7 MWh! Zie ook onze projecten