Ervaar de voordelen van onthard water…
Zacht water geeft enorm veel voordelen in uw huishouding. Zo zal met een waterontharder de levensduur van uw wasmachine, vaatwasser, koffiezetapparaat en kranen aanzienlijk worden verlengd. Wat denkt u van kalkaanslag in uw badkamer. Het is met een waterontharder allemaal verleden tijd!

Daarnaast is een waterontharder ook goed voor de electriciteitsrekening. Met een ontharder kan de energiebesparing in boilers en geiser oplopen tot wel 50 procent!

Allergie
Voor veel mensen met eczeem, psoriasis, een droge of gevoelige huid en/of regelmatig jeuk kan een waterontharder helpen tegen klachten. Dit is onlangs ook onderzocht door onderzoekers aan de Universiteit van Portsmouth
Hieruit bleek dat het gebruik van een waterontharder in veel gevallen zorgt voor klachtenvermindering. Bij ongeveer 20% van de gevallen blijk dat klachten volledig verdwijnen of nihil worden.

Waterontharders
Installatiebedrijf Reekers is leverancier van waterontharders. Voor steeds meer consumenten zijn de negatieve effecten van kalkaanslag een steeds grotere bron van irritatie. Daarom signaleren we dat het voor de consument steeds vanzelfsprekender wordt om een waterontharder aan te schaffen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!