Iedereen heeft recht op een goede riolering. Niets is zo vervelend als lekkages, verstoppingen en stankoverlast als gevolg van een riool dat in slechte staat verkeert. Voorkom deze problemen en laat een Reekers uw riolering aanleggen.

Niet vies van riolering aanleggen
Reekers is al meer dan 50 jaar expert in de aanleg en vervanging van rioolsystemen. Vanuit uw keuken en sanitair wordt uw riolering zorgvuldig aangesloten op het gemeentelijk rioolstelsel. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Vrijkomende afvalstoffen worden altijd volgens de gestelde milieuwetgeving afgevoerd en verwerkt.

Rioolontstopping
Wacht u niet te lang met een verstopt riool! Het kan leiden tot lekkages, waterschade en stankoverlast. Bij kleine verstoppingen kunt u proberen zelf uw riool te ontstoppen. Dit kunt u proberen te ontstoppen met een rubberen ontstopper (ook wel plopper genoemd). Vaak zit het probleem echter dieper in het riool. In dat geval kunt u ons uw riool laten ontstoppen.

Voor kleine en middelgrote riolen hebben wij alle specialistische apparatuur om uw riool te ontstoppen. Door middel van verenmachines verhelpen wij verstoppingen van uw huis-, tuin- en keukenriolering. Indien nodig wordt gebruik gemaakt van camera-inspectie en leidingdetectie om de oorzaak van de verstoppingen te lokaliseren. Op deze wijze wordt het probleem en de oorzaak opgelost.

Heeft u onze hulp nodig voor het riool? Bel ons dan direct op 0515-572671